Здається, всі українці люблять макарони. За швидкість приготування і надійний результат, адже цей напівфабрикат важко зіпсувати. Разом з тим далеко не усі уміють правильно макарони варити.

Макарони можна ушляхетнити добавками і соусами, з його приготуванням легко впорається і дитина, а чоловікам подобається проявляти фантазію: намішуємо, заливаємо, докладаємо усього, що погано лежить в холодильнику і у будь-яких пропорціях. а виходить все одно смачно.

Однак існує і невелика хитрість, що дозволяє поліпшити смак, аромат і зовнішній вигляд макаронів. Виявляється, перш ніж занурити макарони у воду, досвідчені господині смажать їх сухими на сковороді.

Як виявилося, у попередньому обсмажуванні чимало плюсів.

Особливо корисно обсмажувати макарони для супу, наприклад, вермішель-павутинку. Так вони не розварюються, а зберігають свою початкову форму, що впливає не тільки на зовнішній вигляд готової страви, але і його смакові якості. Суп виходить більш смачним.

До речі, цей спосіб знайшов своє застосування і в процесі приготування макаронів по-флотськи.

Для початку вам доведеться обсмажити макарони, потім перекласти їх в інший посуд і приготувати на цій же сковорідці решту інгредієнтів, а в кінці – з’єднати всі компоненти та додати до них трохи води.

Читайте також:

Чоловіки згадають студентські роки: як приготувати класичні макарони по-флотськи

Краще відмовитися: лікарі розповіли, для кого небезпечні сосиски і макарони

Дієтолог розповіла, наскільки небезпечні розігріті макарони