Владивосток опинився під владою негоди.

У понеділок, 28 листопада, негода принесла в Примор'ї спочатку сніг з градом, а потім дощ. Під впливом мінусових температур усі опади перетворилися на лід, а місто стало схожим на одну велику ковзанку. Як заявили синоптики, діаметр ожеледиці у Владивостоці становив 5 мм.

Саме через погоду жителі Владивостока у вівторок, 29 листопада, змушені були пересуватися містом не зовсім звичайними способами. Хтось рачки, хтось на п'ятій точці, а хтось, чіпляючись за всі виступи, що попалися, і шорсткості, до яких зміг дотягнутися посеред голого льоду.

Відомо, що лише за добу до травмпунктів Владивостока звернулося понад 40 людей. Найчастіше люди звертаються до медустанов зі скаргами на травми, отримані внаслідок падіння, – забої та переломи.

До речі, місцеві жителі розповіли про незвичайну аварію, що сталася на вулиці Маньчжурській у Владивостоці через погоду. Там автомобіль завис прямо на дереві. Як виявилося, Toyota Hilux і Пріус зіткнулися на вузькій дорозі з крутими поворотами і вилетіли з дороги таким чином, що друге авто перекинулося та зависло у вертикальному положенні між асфальтом та деревом. Інший водій приземлився прямо на бетонний блок.

Читайте також:

Більше схожий на шафу: у мережі показали раритетний автобус, який випускали у Києві

Найпотужніший переворот у бункері Путіна: Піонтковський розповів, що там відбувається

Фортуна поцілує в тім'ячко. Названі знаки Зодіаку, для яких 2023 стане неймовірно вдалим