Овен

У романтичних Овнів буде бажання завести стосунки, правда, зовні це не виявлятиметься. Представників цього знаку зодіаку може легко зворушити сентиментальна сцена з фільму чи чиясь історія, проте самим знайомитися і спілкуватися буде начебто трохи ліньки. Овнам варто пам'ятати, що тільки в їх силах виявити проблемні теми та слабкі місця у відносинах, і тоді ситуація виправиться на краще.

Телець

Представникам цього знаку зодіаку настав час запитати себе, чого саме вони хочуть і чекають від партнера і які кроки слід зробити для досягнення гармонії у союзі. Обставини складаються якнайкраще для того, щоб до кінця місяця відновити важливі відносини.

Близнюки

Сприятливий місяць, особливо для тих, хто шукає ідеального партнера. Всесвіт Близнюкам у грудні дасть шанс круто повернути своє життя у бажаному напрямку, зустріти свою другу половинку та створити сім'ю. У той же час сімейні, давно усталені взаємини отримують друге дихання.

Рак

Ракам астрологи рекомендують провести у грудні ревізію у відносинах, щоб зрозуміти, хто дарує позитивну енергію, а хто, навпаки, забирає ресурси. Ймовірно, з кимсь доведеться попрощатися, але турбуватися не варто: все буде лише на користь.

Вже після 10 грудня на представників цього водного знаку зодіаку чекає радість від спілкування з партнером або флірту з шанувальниками. Загалом, грудень стане гарним часом для відпочинку та поповнення сил.

Лев

Самотнім представникам цього знаку зодіаку випаде шанс познайомитись із цікавою людиною. Тому в жодному разі лінуватися не можна. Протягом місяця ділові відносини можуть перерости у любовний зв'язок, службовий роман. Важливу пораду вам може дати представник протилежної статі. Завдяки взаємній симпатії вирішуються фінансові питання.

Діва

Цей місяць Діви, швидше за все, проведуть у родинному колі та близьких. Ближче до Нового року доведеться більше часу приділити дітям, а також велика можливість дізнатися новину про довгоочікувану вагітність.

Терези

Представники цього знака виявляться у незвичайних обставинах, і це вплине на сферу взаємин. Минуле тиснутиме на психіку, відчуватиметься втома і сильне бажання змінити своє життя. З'являться спокуси та нові цікаві люди в оточенні. Проте астрологи не радять ухвалювати якісь остаточні рішення у грудні. Краще, вважають вони, не поспішати, розслабитися, виявити увагу до оточуючих, постаратися зрозуміти своїх партнерів.

Скорпіон

Загалом багатьом Скорпіонам захочеться тихих романтичних вечорів, повільних танців, вишуканої кухні та новорічних ароматів. Спокійні прогулянки з партнером або спільний перегляд серіалів під теплою ковдрою допоможе відновити душевні сили. А ще астрологи рекомендують розслабитись і в цьому допоможуть різні салонні процедури та масаж.

Стрілець

Особливо сприятливою є перша декада грудня – можна планувати на цей час зустрічі з важливими для вас людьми. Місяць сприятливий для відкриття сімейного бізнесу, вирішення питань, що стосуються місця проживання та майна. Якщо зосередитись на найголовнішому і як слід попрацювати над стосунками – тоді цей місяць принесе Стрільцям багато приємних емоцій та щасливих поворотів подій.

Сімейні представники вогненної стихії збережуть любовний настрій, а одинокі зможуть зав'язати цікаве знайомство. Особливо щасливим для цього знаку зодіаку стане період до 10 грудня, оскільки планета кохання Венера буде саме в цьому знаку.

Козеріг

А ось до Козерогів, на відміну від Стрільців, успіх у стосунках супроводжуватиме після 10 грудня. На початку місяця їм потрібно запастись терпінням і вирішити різні рутинні справи, щоб потім було більше часу на свою другу половинку.

Окрім романтики, на представників цього знаку зодіаку чекають матеріальні бонуси. Козероги можуть з упевненістю розраховувати на подарунки та сюрпризи від своїх обранців. Тим, у кого поки що немає коханої людини, випаде шанс приємного знайомства на якомусь заході.

Водолій

Для Водоліїв грудень складеться сприятливо. На них чекає багато спілкування, флірту та романтики. Щоправда, краще віддати перевагу спокійному формату розваг. Це допоможе зберегти сили, особливо коли ви відчуєте себе виснаженим.

Риби

Чудово грудень складеться і в Риб. Планета Юпітер, яка повернулася у ваш знак до 20 грудня, принесе щастя, а Венера наприкінці місяця супроводжуватиме амурні справи. Сімейні Риби зможуть влаштувати довгі застілля із душевними піснями, а самотні — вирушити на новорічні вогники чи концерти. Будь-яка вилазка з дому дає змогу знайти несподіване та вдале знайомство.

Читайте також:

Кремль капітулює: астролог Влад Росс назвав два окуповані міста, звільнення яких принесе перемогу Україні

Маріуполь, Мелітополь та Крим: американський генерал розповів, як ЗСУ гнатимуть окупантів

ЗСУ довели путінського Газманова до цілковитого сказу: скаче і б'є п'ятами себе по спині