У зв'язку з тим, що падає перший сніг практично по всій Україні, стає очевидним, що зима вже на порозі. Українцям вирішили дати кілька рекомендацій, як утеплити вікна у своїй квартирі, щоби холод не потрапляв усередину.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «РБК-Україна»

Ось уже залишилося лише два тижні до початку зими, а, як відомо, цього року вона обіцяє бути доволі важкою. Саме тому українцям настійно рекомендується приготуватися до холодів заздалегідь.

Для того щоб зберегти у своєму будинку тепло, необхідно перевірити, звідки надходить холод. Щоб дізнатися, звідки йде холодне повітря, потрібно просто закрити всі вікна, змочити руки водою і провести ними по вікнах.

Незалежно від того які у вас стоять вікна, їх краще ізолювати повітряно-пухирчастою плівкою. Її можна наклеїти на ті місця, звідки дме холодним повітрям.

Також чудовим варіантом стане теплозберігаюча плівка. Її можна купити в будь-якому магазині будматеріалів і легко приклеїти на внутрішнє скло вікна за допомогою звичайного к анцелярського скотчу. Дуже важливо перед цим процесом вимити вікна, щоб пісок не зіпсував терморегуляцію.

Звичайно ж, не треба забувати і про ущільнювачі для вікон. У зв'язку з тим, що вони згодом стають неефективними, їх потрібно просто замінити.

Читайте також:

Кучугури по коліно та мороз -17. Якою буде погода в Україні в перший місяць зими

З настанням зими все зміниться: експерти дали прогноз щодо бойових дій в Україні

Будуть ароматні салати взимку: як виростити зелену цибулю вдома на підвіконні.