У мережі повідомили, що в «Укренерго» було запроваджено нові графіки відключення від електропостачання. У зв'язку з тим, що російські окупанти продовжують масово знищувати критичну інфраструктуру України, було вирішено зробити нові графіки щодо відключення від світла.

Відповідну інформацію надали на порталі «Оглядач»

Є інформація про те, що 16 листопада будуть чергові віялові відключення від світла. Це відбувається через те, що Росія завдала масованих ракетних ударів по Україні 15 листопада.

Важливо відзначити, що з'явилися графіки, які вказують, як не дивно, на відключення від світла у Києві та Київській області. Також варто повідомити, що у багатьох сферах електропостачання було відновлено після російського терору.

В «Укренерго» попередили, що з настанням холодів російські атаки можуть збільшитися.

"Тому просимо з розумінням ставитися до відключень, які будуть впроваджуватись у міру необхідності, а також не залишати звичку економно використовувати електроенергію", - сказали в Укренерго.

Заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко звернувся до українців і сказав, що у низці українських областей ситуація з електропостачанням залишається складною. За його словами, Волинська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Житомирська, Львівська та Сумська області мають особливі проблеми із критичною інфраструктурою після бомбардування ворога.

Крім цього, у ДТЕК повідомили про екстрені відключення від світла у Києві та області.

Також Віталій Кличко сказав, що Київ повернувся до відключень за графіком.

"Ми зараз повернулися до відключень за графіком. Теплопостачання йде без збоїв. У кожному будинку зараз тепло. Це дуже важливо, тому що температура на вулиці знижується", – заявив мер столиці України.

Читайте також:

Щось починається: Росія почала раптово вивозити з Білорусі свої "пекельні ракети"

Його називали "місяцехід": у Києві відновили легендарний радянський автобус. Відео