Популярна українська співачка солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька після благодійних виступів у США повернулася до свого розграбованого будинку поблизу Гостомеля і зараз "заліковує рани" свого житла.

Солістка гурту KAZKA виїхала з дому на п'ятий день повномасштабного вторгнення РФ. Олександрі зателефонував тато, який на той момент перебував у Макарові, і сказав, що до селища вже заїжджають окупанти. Співачка швидко зібрала речі, і вже за 15 хвилин разом зі своїми трьома собаками сиділа в машині.

"Напевно, як і для всіх українців перші дні були найстрашнішими в житті. Спочатку була абсолютна розгубленість, зневіра у те, що таке може реально відбуватися у 21 столітті. Потім розуміння, що треба діяти, адже небезпека буквально на порозі мого дому. А далі - довгий шлях світом, у міста, де я могла бути корисною, бути голосом України, бути почутою. У ті дні я не знала, коли і як я зможу повернутися назад", - поділилася Зарицька.

У будинку Олександри Зарицької під Гостомелем мешкали російські окупанти. Рашисти користувалися особистими речами української співачки, а коли тікали – винесли все, що має цінність, навіть мікрофон. Солістка гурту KAZKA повернулася додому після деокупації Київської області і тепер "заліковує рани" пошкодженого житла.

"Окупанти жили у моєму будинку, користувалися моїми речами і вивезли безліч техніки та іншого майна. Після повернення додому, я не була впевнена, чи зможу знову відчувати спокій у власному будинку. Але будинок лікує, а я лечу його. Я заповнюю простір новими речами та емоціями. А будинок наповнює простір усередині мене спокоєм та вдячністю", - поділилася виконавиця з ТСН.

Читайте також:

Потужні ракетні удари по Києву: повідомляють про потрапляння до житлових будинків

З гидкого каченя до королеви: Даша Квіткова показала, як виглядала в юності

"Жодних переговорів не буде": Залужний дав жорстку відповідь на благання Кремля