Жителі України чудово знають, що у нас досить часто відновлюють та модифікують радянські автомобілі. Однак зараз йтиметься про старий автобус, який відновили у Києві та подарували йому нове життя.

Відповідну інформацію та відеоролик надали на YouTybe-каналі «Oldcarservice TV».

Як повідомляється, українські ентузіасти вирішили не сидіти на помсті та взялися за дивовижну роботу – модифікацію ЛіАЗ-677. Цей екземпляр був випущений ще 1989 року і дуже довго працював на маршрутах у Рівному.

Крім цього, відомо, що цей автобус купили ще 7 років тому, але він не мав двигуна. Для його відновлення було придбано ще три такі ж екземпляри.

Варто визнати, що автомобілісти виконали відмінну і доволі важку роботу. Вони буквально перетворили мотлох на новенький автобус у ретро-стилі.

Українська публіка, яка побачила цей екземпляр, не стала мовчати і почала писати свої відгуки під відеороликом в унікальному автобусі.

"Неписана краса. Вітаю!!!", "Вітаю і з наступаючим святом, і з відмінним відновленням автобуса. Не завжди зрозуміло, яка техніка ваша, а яка коштує для ремонту (яка згодом піде господарям? Ліаз-технічка не ваш, я правильно зрозумів?", "Павло, вітаю Вас, чудова робота. Бажано очистити від фарби емблему на капоті та на перших дверей наскрізне кріплення дверей ріже око, в іншому відмінне!", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Читайте також:

Під дулом автомата: як херсонці ховали прапори України під час окупації. Відео

Робили для усієї родини: як виглядав невідомий мікроавтобус від ЗАЗу. Фото

Автоукраїнізація: у мережі показали рідкісний Москвич в українській збірці