Українцям повідомили, що вони можуть одержувати соціальні виплати на комунальні послуги. У зв'язку з тим, що опалювальний сезон уже прийшов, мешканцям нашої країни виплачуватимуть по 1800 гривень щомісяця.

Відповідну інформацію розмістили на порталі новин «napensii»

Через те, що українці не мають можливості платити за комунальні послуги під час опалювального сезону, було ухвалено рішення надавати їм допомогу від держави. Це пов'язано з тим, що під час опалювального сезону ціни на комунальні послуги різко зростають.

На соціальну допомогу можуть розраховувати українці, які не спроможні сплатити самостійно за опалення. Відомо, що сума виплат від держави складатиме 1800 гривень щомісяця.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні Кабміну заявив: «Майже 2,5 млн. домогосподарств отримують субсидії. Їхня кількість у наступні місяці буде більшою, адже люди продовжують звертатися за відповідною допомогою. Середній розмір субсидії прогнозовано складе близько 1800 грн. на місяць. У бюджеті як цього, так і наступного року достатньо коштів, щоб підтримати найбільш уразливі верстви населення та надати необхідний обсяг допомоги у вигляді субсидій».

Судячи з цього звернення, зрозуміло, що субсидії виплачуватимуть як і раніше.

Читайте також:

Повне дно: у Росії обіцяють вибачити борги з комуналки тим, хто піде воювати в Україну

Українець збудував унікальний будинок-термос і тепер не платить за комуналку. Фото

В Україні подорожчала комуналка: які цифри будуть у платіжках