Нещодавно українська співачка Ганна Корсун, яка виступає під звучним псевдонімом MARUV, вийшла на зв'язок із шанувальниками та запевнила, що перебуває у безпеці разом зі своєю родиною. А вже за кілька днів вона заявила, що незабаром вийде нова пісня, присвячена її дитині.

Більше того, напередодні Корсун навіть показала фрагмент нового кліпу та пісні, присвячених її новонародженому малюкові. У кадрі MARUV спершу з'являється в домашній обстановці - у халаті і без макіяжу, потім починається відеоряд із професійних зйомок. Схоже, що з початком материнства співачка, вочевидь, вирішила відмовитися від надміру сексуалізованого вбрання – шкіри та латексу з елементами БДСМ.

Так, у кліпі вона постала в образі лісової німфи зі світлим волоссям.

Тим часом співачка продовжує вдавати, що війни в Україні немає. Ще б пак, з першого дня вторгнення вона жодного разу не висловилася про кровопролиття у своїй рідній країні і навіть не спробувала закликати російську владу зупинити весь цей жах.

Українські шанувальники не надто зраділи поверненню творчості MARUV, вони хотіли б почути від неї хоч щось більш виразне, окрім "складно виражати емоції".

Більше того, у коментарях українці запитали, чи не назвала вона малюка Миром так, як це зробила "голуб світу" Регіна Тодоренко.

Читайте також:

Волочкова позаздрить: Брітні Спірс показала, як розважається на дивані, в чому мати народила

Вона ніколи не постаріє: Ніколь Кідман похвалилася зовнішністю у яскравій фотосесії

Задер спідницю вище за пояс: у мережі з'явилося рідкісне фото витівок Андрія Данилка з "мамою" Сердючки. Фото