Ця війна – це найгірше, що було з Україною. І водночас, це наш шанс все змінити та виправити, щоб наші діти жили на цій землі вільними і не боялися того, що в РФ трапиться масове божевілля та вони почнуть бомбити мирну Україну.

Особіння Херсона розв'язує руки українським військовим у багатьох питаннях. Наприклад, тепер буде набагато простіше завдавати ударів по військових базах РФ у Криму, якщо українським військам нададуть далекобійні ракети ATACMS.

Докладніше про це інформує Главред, посилаючись на заяву колишнього командувача військ США в Європі, генерала у відставці Бена Ходжеса.

На думку Ходжеса, ЗСУ можуть уже до січня взяти під контроль Маріуполь та Мелітополь, після чого розпочнеться звільнення Кримського півострова. Якщо українським військам нададуть далекобійні ракети ATACMS, вони зможуть бити російськими військовими базами в Криму.

"HIMARS скоро стрілятимуть з Херсона. Підступи до Криму в межах досяжності. Це послабить російську оборону, тоді як "ліве крило" контрнаступу до січня візьме Маріуполь та Мелітополь. Потім починається вирішальний етап кампанії...звільнення Криму" , - прогнозує Ходжес.

Читайте також: