Ні для кого не є секретом, що Президент України Володимир Зеленський має надійний тил у вигляді міцної родини. І справді, поки він приймає важливе рішення щодо захисту Батьківщини, дружина всіляко його підтримує та відвідує різні країни, які допомагають Україні.

Днями Олена та Володимир Зеленські дали інтерв'ю американській телекомпанії CNN. 44-річне подружжя вийшло у світ у стильних образах.

Володимир Зеленський постав перед журналістами у традиційному військовому вбранні. Він поєднував футболку у стилі мілітарі з бомбером та штанами кольору хакі.

А ось Перша леді України Олена Зеленська Олена обрала аутфіт total black із елегантною брошкою. Вона постала в ефектному костюмі із звуженими та вкороченими брюками. Його доповнили водолазка у тон, а також лофери. Обранка українського лідера зібрала волосся на потилиці лаконічну зачіску.

Мама двох дітей зробила стриманий макіяж із акцентом на очі. Їх виділили чорний олівець, димчасті тіні. Олена завдала на губи світло-коричневої помади, а також виділила вилиці бронзатором. Зеленська нафарбувала нігті світлим лаком.

Читайте також:

Хороша заміна: у Якутії дружинам мобілізованих роздають оленів замість чоловіків. Фото

У Путіна вже загрожують ударити Україною "експериментальними розробками". Розповіли подробиці

Путіна здали: пропагандистка Скабеєва розповіла, що Росія не здобуде перемогу. Відео