У всьому виним є безумовно бездарне військове та політичне керівництво Росії. Вони готувалися до війни, та їх військові були не готові, оскільки і громадяни.

Мобілізація, яку Путін оголосив 21 вересня, показала, наскільки росіяни боягузи. Вони побоялися вийти проти влади та сказати своє тверде "ні" війні з українцями, і почали масово тікати закордон. А ті, кому не пощастило втекти, вирушили на фронт із іржавими рушницями та жіночими прокладками замість аптечок.

А нещодавно колишній глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін заявив про нібито ймовірність застосування "експериментальної зброї" на фронті проти України.

Про це інформує РБК-Україна, посилаючись на російське видання "РИА Новости".

Рогозін заявив, що інспекторська група "Царські вовки" пропонує використовувати під час війни "перспективну зброю та військові комплекси", які не потрапили під серійне виробництво.

"Я шість із половиною років працював в уряді Російської Федерації і глибоко в курсі тих же нових розробок. Частина з них з різних причин просто не пішла в серію. Ці колективи існують, і для них ми зараз даємо можливість застосувати їхні кошти" , - сказав він. чиновник.

Тобто, замість того, щоб забезпечити свою армію нормальною зброєю, простою, але такою необхідною, вони використовуватимуть "експериментальну".

Читайте також: