У соціальних мережах з'явилися відеоролики, де можна побачити наших воїнів-героїв. Стало відомо, що ЗСУ звільняють все більше селищ та містечок на Херсонщині, що не може не тішити.

Цей відеофайл розмістили в соціальних мережах, що не може не тішити українців.

«Слава ЗСУ!» — скандують люди в центрі Херсона, вітаючи українських військових, які заходять у місто. У ГУР Міноборони повідомили, що Херсон повертається під контроль України, та запропонували російським військовим, які залишились на правому березі Дніпра, здаватись у полон. Речниця пресцентру Cил оборони Півдня Гуменюк повідомила, що в Херсоні «йде важка і потужна» бойова робота, а поява українських прапорів означає, що «Херсон — це Україна»», - сообщается в социальной сети.

Окрім цього, було оприлюднено дуже сильне відео, на якому можна побачити, як українці зустрічають воїнів ЗСУ. Варто віддати належне нашим Героям, які роблять все можливе, щоб повернути тимчасово окуповані території назад до складу України.

Вже досить довго відбувається операція зі звільнення Херсона. У зв'язку з тим, що ЗСУ роблять успіхи, тиран Путін вирішив запровадити мобілізацію в Росії, проте навіть це йому не допоможе, оскільки на боці України є добро і воля до свободи.

Читайте також:

Загиблий ваш десятий батальйон: ЗСУ знищили сотні "мобиків" на Луганщині - ЗМІ

Майстер-клас з "утилізації" від ЗСУ: воїн-рекордсмен із РФ протримався в українських реаліях лише 1,5 години

Переходимо на гусениці: Притула оголосив про збирання допомоги для ЗСУ. Купуватимуть "Спартани"