Український державний та політичний діяч, президент України та Верховний головнокомандувач ЗСУ Володимир Зеленський звернувся до українців із приємними новинами з фронту. Він довго чекав, щоб озвучити результати старань наших мужніх воїнів.

Відповідну публікацію Володимир Зеленський розмістив на своїй сторінці у Instagram.

«Сьогодні маємо хороші новини з півдня. Кількість українських прапорів, які повертаються на своє законне місце в межах оборонної операції, що триває, – вже десятки. 41 населений пункт звільнено. Дякую всім нашим героям, які забезпечують це просування», - подписал свою пубилкацию президент Украины.

Окрім цього, глава нашої держави вирішив на цьому не закінчувати своє звернення та попросив українців не забувати про те, що наші землі звільняються завдяки мужнім воїнам ЗСУ, які віддають своє життя за нашу рідну землю.

«Але, радіючи, всі ми маємо пам’ятати і зараз, і завжди, що означає цей рух: що кожен крок наших Сил оборони – це життя наших воїнів. Життя, які віддаються за свободу для українців. Усе, що відбувається зараз, досягнуто місяцями жорстокої боротьби. Досягнуто і хоробрістю, і болем, і втратами. Це не ворог іде – це українці великою ціною женуть окупантів», - продолжил Владимир Зеленский.

Читайте також:

"Росія готується до масованих атак іранськими ракетами": Зеленський виступив із тривожною заявою

Масове звільнення чиновників: Зеленський ухвалив важливе рішення. Українці цього чекали давно

Новий рік скасовується: Зеленський зробив заяву щодо війни. На це ніхто не розраховував