8 листопада закрився осінній коридор затемнень. Саме тому листопад і грудень 2022 року поставить крапку в багатьох напружених процесах, що тягнуться ще з середини вересня 2020 року. Також варто пам'ятати і про дворічний цикл войовничого Марса та зміну фаз його руху за знаками Зодіаку.

Так, астролог Марина Скаді (Марина Соколова) неодноразово стверджувала, що саме Марс створює особливі енергетичні потоки, що впливають на активність людей, фізичне здоров'я та прояв агресії.

На думку астролога, поєднання осіннього затемнення та впливу ретро Марса змінять перебіг воєнних дій в Україні. Все вказує на те, що армія Путіна відчує втому, а сам Путін вже ось-ось буде крутитися "як на сковорідці", намагаючись хоч якось зберегти обличчя і вийти з того, що він сам затіяв.

Зірки також кажуть, що будувати довгострокові плани і з упевненістю дивитись у майбутнє люди зможуть десь після молодика у Стрільці 24 листопада. Саме молодик принесе натхнення та осяяння, яке допоможе правильно спланувати наступний етап життя.

Щоправда, ухвалення доленосних рішень варто відкласти до Зимового Сонцестояння (21 грудня о 23:48 за київським часом). Марина Скаді каже, що до 22 грудня ще не час кардинально змінювати своє життя та робити активні кроки щодо втілення своїх задумів. Більше того, ретроградний Марс до 13 січня 2023 року гальмує розвиток справ на зовнішньому рівні, змушує зануритися в себе, розібратися з особистими проблемами та позбутися минулих хворобливих спогадів.

Щодо грудня, то останній місяць року почнеться в період стаціонарного Нептуна – планета сильна, енергії сконцентровані, але в період ретроградного Марса ризики неприємностей за якостями планети досить високі. Так, можуть бути повені та прориви дамб, сильні дощі у різних країнах та підвищення рівня води у річках та у світовому океані.

Особливо небезпечна друга декада грудня – у цей період Плутон, планета життя та смерті в опозиції з негативною кармічною точкою – Чорним Місяцем, точний аспект – 13 грудня, який дає напругу та безліч негативної енергії.

Читайте також:

Поїдав її очима: Надю Дорофєєву застукали з новим бойфрендом під час пристрасного поцілунку

Забирай із собою друга: найближчий соратник Путіна вирушив на концерт до Кобзона

Настає обвал фронту: Арестович зробив різку заяву. Деталі