У середу, 9 листопада, російські воїнкори, які перебувають у Херсоні, повідомляють, що загинув Кирило Стремоусов, призначений росіянами "заступник голови Херсонської обладміністрації".

Про те, що Кирило Стремоусов загинув, підтверджують у прес-службі "адміністрації" регіону. Про це заявила т.зв. "заступник керівника Військово-цивільної адміністрації" Херсонської області Катерина Губарєва.

Крім того, загибель Стремоусова, посилаючись на свого водія, підтвердив канал Семена Пегова WarGonzo.

Сальдо також підтверджує загибель Стремоусова.

Про смерть Стремоусова написало і видання Радіо Свобода . До речі, журналісти цього видання звернули увагу на дуже цікавий факт про машину Стремоусова.

Так, під час одного з відеозвернень , записаних Стремоусовим 20 жовтня 2022, можна чітко побачити, що він їздить в автомобілі з демонтованим ременем безпеки.

Як повідомляють ЗМІ, Стремоусов загинув у ДТП під Генічним. А ось Вадим Ільмієв, який обіймає в проросійській адміністрації посаду міністра охорони здоров'я Херсонської області, повідомив журналістам, що ДТП сталася на трасі Херсон - Армянськ.
До речі, на момент написання новини в Мережі з'явилися фото з місця передбачуваного ДТП.
Винуватцем ДТП, в якому загинув Стремоусів, імовірно, став водій вантажівки, яка здійснила небезпечний маневр, пишуть РосЗМІ.

Попередньо, водій заступника голови Херсонської області намагався уникнути зіткнення, але не впорався з керуванням. Удар був такої сили, що бронекапсулу позашляховика відірвало від шасі.

МОЗ Херсонської області вже підтвердило загибель Стремоусова внаслідок ДТП за участю трьох машин, ще двоє людей постраждали.

А ось український журналіст Цаплієнко вважає, що останнім часом Стремоусов став некерованим, тож за його "ліквідацією" стоять російські спецслужби.

Зазначимо, що останню публікацію Стремоусова в його телеграм-каналі датовано вранці дев'ятого листопада. У ньому загиблий повідомляє про останні новини окупованого російськими військами регіону.

"На цьому етапі ситуація перебуває під повним контролем російських військових", – останні слова Кирила Стремоусова у його особистому Telegram-каналі.

А ось 17 жовтня Стремоусов "публікував" відео, де він на камеру та під дивний візуальний ряд читає вірш невідомого автора "Де б я не їхав у танку…". Колаборант присвятив його "референдумам" у всьому світі про "приєднання" до Росії.

Пізніше Стремоусов опублікував своє "фото" зі зброєю та у військовій формі нібито на околицях Києва.

Нагадаємо, що наприкінці вересня СБУ та Офіс генпрокурора повідомили Стремоусову про підозру у колаборціонізмі. Правоохоронці встановили, що він за підтримки збройних формувань РФ та представників держави-агресора провів низку заходів щодо підготовки та організації проведення незаконного референдуму.

Читайте також:

Зеленський змінив умови: ЗМІ з'ясували, що вимагає президент України для переговорів із Путіним

Настає вирішальний етап війни: Буданов приголомшив заявою. Рахунок пішов на дні

«Союзник» здає задню: Китай застеріг Росію від фатальної помилки