Ось уже триває 254-й день повномасштабної війни на території України. Після того, як Путін наказав своїм військам напасти на Україну, у місцевих жителів життя перекинулося з ніг на голову. Окупанти виявилися справжніми терористами, які вбивають безневинних громадян, дітей, жінок і навіть тварин. Однак завдяки мужнім воїнам ЗСУ, Путін та його окупанти не зможуть досягти своїх цілей.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Телеграф»

Незважаючи на те, що російські ракети щодня обстрілюють критичну інфраструктуру України, ЗСУ успішно утримує свої позиції на фронті. Крім того, західні військові вважають, що Україна має потенціал навіть для наступу на тимчасово окуповані території.

Председатель Запорожской областной государственной администрации Валентин Михайлович Резниченко сообщает, что из-за очередных обстрелов оккупантов продолжает страдать инфраструктура: «Дніпропетровщина 4 листопада 7.25 Наша ППО круто попрацювала цієї ночі. Приземлила 8 ворожих «Шахедів». Усі ці дрони-камікадзе військові з повітряного командування «Схід» знищили у Нікопольському районі. Класна робота! Тероризували росіяни район і іншою зброєю. Обстріляли «Градами» та важкою артилерією 4 громади - Нікопольську, Мирівську, Червоногригорівську та Марганецьку. Минулося без постраждалих. У Червоногригорівській громаді пошкоджені житлові будинки, автівки, газопровід. Обірвана лінія електропередач. У інших районах вночі волала сирена, та обійшлося без ворожих ударів і на цю хвилину спокійно».

Читайте також:

Переходимо на гусениці: Притула оголосив про збирання допомоги для ЗСУ. Купуватимуть "Спартани"

Ефективного захисту немає: у ЗСУ розповіли, наскільки для України небезпечні іранські ракети

Поїде додому в пакеті: ЗСУ прибрали майора російського спецназу з ПВК "Вагнер". Фото