Склад інгредієнтів на 7 шт (розмір нарізки лаваша 15×25 см):
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- лаваш тонкий;
- сир-200 гр;
- сир – 200 гр;
- яйця 2 шт.;
- зелень кропу -2 ст.ложки нарізаного (або за бажанням);
- сіль залежить від сиру, на смак, якщо сир солоний не потрібна;
- олія для обсмажування - 50 гр.
У миску викладаємо сир - його потрібно розім'яти вилкою.
Твердий сир потрібно натерти на великій тертці та додати до сиру.
Зелень потрібно промити, обсушити та подрібнити. В принципі, можна використовувати будь-яку зелень, за наявністю та вашим смаком, експериментуйте.
Додаємо зелень у миску з сиром та сиром.
Сюди ж додаємо яйця, всипаємо сіль та чорний мелений перець.
На лаваш викладаємо частину сирно-сирної начинки і загортаємо рулетиком.
У сковороді потрібно розігріти олію. Обсмажуємо лаваш із сиром, сиром та зеленню до рум'яної скоринки з двох сторін. Лаваш смажиться швидко.
Можна, до речі, приготувати у духовці – 200 градусів 10-15 хвилин.
Читайте також:
Рулет із лаваша: як швидко приготувати п'ятничну закуску. Простий рецепт
Це божественно: соковита закуска з фаршу, сиру та лаваша. Рецепт ласощів
Буде смачніше, ніж бабуся: як приготувати олів'є в лаваші. Рецепт