Лаваш – універсальний продукт і часто використовується для приготування різноманітних страв. Один з варіантів - ліниві "хачапурі" з лаваша.

Склад інгредієнтів на 7 шт (розмір нарізки лаваша 15×25 см):

  • лаваш тонкий;
  • сир-200 гр;
  • сир – 200 гр;
  • яйця 2 шт.;
  • зелень кропу -2 ст.ложки нарізаного (або за бажанням);
  • сіль залежить від сиру, на смак, якщо сир солоний не потрібна;
  • олія для обсмажування - 50 гр.

У миску викладаємо сир - його потрібно розім'яти вилкою.

Твердий сир потрібно натерти на великій тертці та додати до сиру.

Зелень потрібно промити, обсушити та подрібнити. В принципі, можна використовувати будь-яку зелень, за наявністю та вашим смаком, експериментуйте.

Додаємо зелень у миску з сиром та сиром.

Сюди ж додаємо яйця, всипаємо сіль та чорний мелений перець.

На лаваш викладаємо частину сирно-сирної начинки і загортаємо рулетиком.

У сковороді потрібно розігріти олію. Обсмажуємо лаваш із сиром, сиром та зеленню до рум'яної скоринки з двох сторін. Лаваш смажиться швидко.

Можна, до речі, приготувати у духовці – 200 градусів 10-15 хвилин.

Читайте також:

Рулет із лаваша: як швидко приготувати п'ятничну закуску. Простий рецепт

Це божественно: соковита закуска з фаршу, сиру та лаваша. Рецепт ласощів

Буде смачніше, ніж бабуся: як приготувати олів'є в лаваші. Рецепт