У зв'язку з критичною обстановкою на території України, місцевим жителям дали кілька порад, у яких йдеться про приготування їжі, якщо немає світла і навіть газу. Це все відбувається через те, що окупанти хочуть позбавити українців навіть найзвичайнішого життя.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «УНІАН»

Настійно рекомендується, щоб кожен українець мав запаси води і їжі, що не швидко псується. Сюди можна включити крупи, консерви, їжу швидкого приготування, паштети, сухарики.

Навіть якщо пропаде газ і світло, потрібно живити свій організм необхідними продуктами. Важливо запастися горіхами, бринзою, олією, салом тощо. Квасоля та кисломолочні сири також необхідні. Також не потрібно забувати і про овочі.

Експерти дали українцям пораду – купити туристичні газові пальники та кілька газових балонів. Це дуже допоможе, якщо відключать газ чи світло. Завдяки пальнику можна приготувати масу їжі.

Якщо у вас не буде газового пальника, то готувати доведеться просто на вулиці, на багатті. Тут уже знадобиться чавунний казан або алюмінієвий. Приготувати на багатті можна крупи з м'ясом, супи, овочі, запечену квасолю, картопля з салом або смажені сосиски. А для любителів чогось незвичайного підійде солодка каша з родзинками та згущеним молоком.

Читайте також:

Доведеться платити більше: у «Нафтогазі» приписують споживачам зайві куби

Удар на думку: у Європі впали ціни на газ, а Путін думав, що буде навпаки

Краще магазинної: як за півгодини приготувати домашню моцарелу. Рецепт

Українцям розповіли, скільки доведеться платити за газ у листопаді. Ціни будуть вищими