• серце;
  • печінка;
  • легені;
  • цибуля - 3 шт;
  • сіль, спеції.

Для приготування лівера знадобляться серце, печінка та легені – інгредієнтів потрібно брати приблизно однаково.

Усі інгредієнти потрібно добре промити, прибрати прожилки та нарізати невеликими шматочками. Покласти в каструлю, залити водою, посолити та варити близько 2 годин.

Цибулю ріжемо невеликими кубиками і обсмажуємо трохи золотистого кольору.

Додаємо до цибулі наш фарш, перемішуємо, при необхідності солимо, додаємо спеції та обсмажуємо пару хвилин.

Читайте також:

Як вибрати смачне та якісне сало: фахівці розкрили хитрощі

Найкраще робити запаси: в Україні подорожчало сало. Скільки коштує кілограм

Маринуємо варене сало на зиму: врятує будь-якої миті, навіть якщо закриють магазини

Як приготувати ароматне варене сало?