У мережі з'явилися свіжа інформація про те, що самопроголошений президент Білорусі Лукашенко збирається вирушити на територію Росії, щоб зустрітися з Путіним особисто. Ця зустріч має відбутися заради того, щоб побудувати плани на майбутнє.

Цю інформацію надали на порталі новин «УНІАН»

Всім добре та чудово відомо, хто такий Олександр Лукашенко. Нещодавно він публічно заявив про те, що скоро поїде на територію РФ, щоб провести зустріч із диктатором Путіним.

Білоруський президент сказав, що їхня зустріч призначена спеціально для того, щоб зробити висновки за 2022 рік та побудувати плани на майбутнє.

"Це точно. Ми найближчим часом вкотре зустрінемося з Володимиром Володимировичем Путіним і вже остаточно підіб'ємо підсумки цього року. І, як мінімум, сплануємо, що стосується рівня президентів, наші завдання наступного року», - заявив Олександр Лукашенко.

Крім цього, треба нагадати про те, що Білорусь від початку вторгнення Росії в Україну бере участь у війні. Лукашенко прямо вважається співучасником Путіна, оскільки він надав свої землі для наступу окупантів на Київ, і не лише. Також з території Білорусі запускаються російські ракети, щоб бити по Україні та її мирними мешканцями.

Читайте також:

Путін обдурив Лукашенко: у Білорусі вже не залишилося військових на найнебезпечніших районах

Палицею по спині: у мережі показали, як тренується спецназ Лукашенка. Автомати не видають

Лукашенко зганьбився на весь світ, зробивши заяву про Україну. Вже зовсім старий

Путін зламав Лукашенка: супутник показав нагромадження російських сил у Білорусі. Фото