На превеликий жаль, сьогодні, 31 жовтня, Росія вкотре завдала масованих ракетних ударів майже по всій території України. У зв'язку з терористичними актами було пошкоджено критичну інфраструктуру і багато українців залишилися без світла та води.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «РБК-Україна»

Є інформація, що майже у всіх областях України були прильоти російських ракет. Путін все ніяк не може заспокоїтись і продовжує знищувати інфраструктуру України. Через президента Росії українці змушені сидіти без води та світла.

Як відомо, 31 жовтня о 10:05 ранку з'явилися відомості про те, що понад 50 російських ракет було випущено Україною. Проте українським військовим удалося збити майже всі ракети агресора, а саме 44 штуки.

У зв'язку з тим, що деякі ракети досягли своїх цілей, у Yasno попередили про екстрені відключення від світла: «Прямо зараз Україна відбиває атаки ворога. А енергетики - працюють над стабілізацією енергосистеми, яка цього ранку зазнала чергового удару російських терористів».

Є інформація, що Дніпро також потрапив під жорсткий обстріл російських ракет. Жителів цього міста закликають не виходити з укриттів.

Олексій Кулеба також українців про масові прильоти та сказав, що багато де не буде електропостачання, оскільки у столиці України було зафіксовано 10 вибухів.

"Крім того, в області застосовується обмеження електроенергії", – додав голова ОВА.

Також мер Києві попередив про те, що у столицях не буде світла та води.

"В результаті ударів по об'єктах критичної інфраструктури частина столиці знеструмлена. У деяких районах немає водопостачання. Всі служби працюють. Детальніше - пізніше", - повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Крім цього, у Запоріжжі також вдарили по критичній інфраструктурі, що говорить про те, що там не можливе відключення від світла.

Чернівецька, Кіровоградська, Харківська області теж потрапили під масовані ракетні удари Росії.

Читайте також:

"Дуже серйозна небезпека": у розвідці попередили про удари іранськими балістичними ракетами по Україні

Щось починається: російський винищувач випустив ракету поряд із британським літаком