Як би дивно це не звучало, але шопінг далеко не всім приносить задоволення, адже лише думка про довгі черги у примірочну може викликати холодний піт. Виявляється, є метод як купити ідеальні джинси, навіть їх не одягаючи.

Британська блогерка Емілі Джеймс (Emily James) активно веде профіль в соцмережі Інстаграм, де ділиться образами та модними порадами. За білявкою стежать понад 145 тисяч користувачів.

Нещодавно Емілі поділилась лайфхаком, який зекономить час під час шопінгу, адже тепер не доведеться йти у примірочну, щоб перевірити, чи підходять вам джинси.

Обираємо джинси за допомогою шиї

Це трохи дивний метод, який може не працювати на всі 100%. Але його варто спробувати. Тут потрібно взяти пару джинсів і застебнути їх. Тримай кожен кінець талії та спробуй обернути штани навколо шиї.

  • Якщо залишається простір, то, швидше за все, такі джинси будуть тобі замалими.
  • Якщо ж вдалося огорнути шию з запасом, то є ймовірність, що такі джинси будуть завеликими.

В ідеалі підібрати джинси, в яких кінці стикаються та залишається зовсім трішечки вільного місця.

Для цього достатньо накинути джинси на шию, наче плащ супермена. Якщо вони ідеально сходяться, то і на талії матимуть чудовий вигляд. Варто відзначити, що така порада діє лише для штанів із високою посадкою.

Метод передпліччя

Це ще один популярний спосіб підібрати штани, якщо одягнути їх немає часу. Для цього потрібно застебнути джинси та вставити у них передпліччя: з одного боку ти впираєшся ліктем, а з іншого – кулаком.

  • Якщо розмір твій, то другий край заледве повинен торкатися твого кулака.
  • Якщо ж рука залишається назовні та не може увійти всередину, то такі штани надто малі.

Цей дідівський метод використовували ще наші батьки. Але варто розуміти, що не завжди він спрацьовує на всі 100 відсотків.

Читайте також:

Ломаченко здивував українців, назвавши Путіна "головнокомандувачем", на якого ніхто не зможе вплинути

Не запізніться на рейс: Укрзалізниця показала новий графік поїздів

"Чекайте, коли прийдуть труни": російський священик благословив мобілізованих перед відправкою в Україну. Відео