Знаменитий український боксер, близький друг легендарного Олександра Усика, колишній чемпіон світу з трьох вагових категорій Василь Ломаченко оскандалився у соціальній мережі. Він розмістив дивну публікацію про нібито мир між Україною та Росією, що призвело українців до сказу.

Цю публікацію Василь Ломаченко оприлюднив на своїй сторінці у Instagram.

Насамперед необхідно повідомити, що Ломаченко спробував виправдати росіян. За його словами, «багато хто проти того, що зараз відбувається» (зараз маються на увазі росіяни).

Також Василь Ломаченко назвав тирана Путіна головнокомандувачем.

Крім цього, він опублікував картинку на своїй сторінці в соцмережі, де видно, як дві руки тиснуть одна одній руки на тлі білого голуба. У цьому випадку ці руки – Україна та Росія. Також цю публікацію підписали слова з «молитви про мир».

Українська аудиторія не приховала свого обурення і одразу вирушила до коментарів, щоб показати своє обурення.

« Більшість нарешті прокидаються і розуміють що ти ватник. Чий Крим?», «Чорт ватний», «Нагадавши, що Вася гівняр, виріши написати», «Василь г*вна російського переїв», «Вася, ти молодець! Здоров'я тобі і сили пережити цей час!», «Вася чим і малорос. Це не українець», «як тобі не стыдно», - пишуть відгуки розлючені українські користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Читайте також:

Порівняв із танком: Вусик розповів, з ким би не хотів зустрітися у рингу

Зрікся прапора України: Ломаченко потрапив у гучний скандал після переможного бою