Злодії, вбивці, ґвалтівники, мародери, садисти, злочинці - все це про росіян, які вирішили, що вони є посланцями Бога і справедливості, які зобов'язані захищати пригноблених та знедолених.

Росіяни, які залишилися і не дуже благополучно живуть у своєму шаленому заболотті, вірять у шляхетність своїх воїнів. Але українці на своїй шкурі перевірили, яка вона ця російська армія, які в неї принципи, моральні закони та менталітет.

Так у мережі гуляє відео, на якому окупант показує своїй дружині награбоване. Загалом, таких відео маса, і всі вони – це документальний факт ницості та підлості російських військ.

Благо, саме це відео потрапило до рук представників ЗСУ, які підібрали телефон із уже мертвого окупанта. А це означає, що награбоване добро до Росії він не встиг довезти.

На відео загарбник показує автомобільні покришки, плазму, фен для сушіння волосся та пристрій для молодих матусь, який допомагає розігрівати дитячу суміш та молоко, та підтримувати температуру напою протягом деякого часу. Це означає, що "папка герой" думав про свою дитину. Але ось дитина тато вже й не побачить.

Не всі окупанти через свою неосвіченість і нульовий інтелект знають, що в Україні діє закон, який забороняє злочинцям брати чужі речі. За всі ці та багато інших злочинів загарбник поплатився життям. І його дружина не отримати б/в фен, і молоко для дитини доведеться гріти в казанку на дровах у якійсь російській глушині.

Читайте також: