Кімнатні рослини потрібні не тільки для природного очищення повітря і для естетичної насолоди, вони ще й мають деякі містичні властивості, які здатні вплинути на життя мешканців житла.

Докладніше про те, які рослини здатні заманити удачу та гроші інформує сайт floren.com.ua.

Драцена

Це перша і найважливіша кімнатна рослина, яка має особливу енергетику. Зовні рослина схожа на маленьку пальму, вона притягує успіх у бізнесі та успіх у справах, вселяє оптимізм у людину. Можна ставити у вітальні, кухні, ванній та спальні. Підійде до офісу.

Драцена, скріншот із floren.com.ua

Юка

Ця рослина приваблює в будинок багатство нарівні з товстянкою, аспарагусом та араукарією. Ці рослини-солітери добре виглядають у кімнаті на самоті. Можна вибрати один із них або поєднувати з іншими, квітучими.

Юкка, скріншот із floren.com.ua

Фікус

Ці рослини мають дуже багато сортів. Вважається, що фікуси допомагають залучити щастя, благополуччя у фінансах та особистому житті, приносить удачу породіллям. Тому жінки часто ставлять фікуси у спальнях.

Фікус, скріншот із floren.com.ua

Фіалка

Ця квітуча рослина приносить удачу. У всякому разі, так вірять ті, хто прикрашає цією квіткою свій будинок. Рослина особливо сприятливо впливає життя подружжя, енергетика квітки допоможе зберегти романтику і теплоту у відносинах. Однак фіалка не показана для самотніх жінок, оскільки може стати символом самотності.

Фіалка, скріншот з floren.com.ua

Цикламен

Ця рослина остерігає мешканців від пристріту, сімейних прокльонів та псування. Містична енергетика здатна принести щастя та зберегти домашній затишок. Якщо поставити його в спальні, цикламен позбавить від нічних кошмарів. Для закоханої пари він стане помічником у їхньому коханні та допоможе підтримувати вогонь у стосунках та пристрасть

Цикламен, скріншот з floren.com.ua

Читайте також: