У зв'язку з тим, що Путін наказав окупантам знищити інфраструктуру України, з'явилися серйозні проблеми зі світлом у всіх регіонах. Ці проблеми існують у столиці України та у багатьох інших областях та регіонах. Через це було надано спеціальний графік щодо відключення від світла у Київській області.

Цю публікацію розмістили на порталі «24tv»

Укренерго повідомляє, що у Київській області найбільше економиться електроенергія. Але, на превеликий жаль, це не вирішує проблем із віяловими відключеннями від світла. Це говорить про те, що навантаження на мережі критичне через серйозні пошкодження від нальотів ракет окупантів.

Графік відключень від світла
Графік відключень від світла

Вже на Київщині почалися стабільні відключення від енергопостачання. Це відбувається з 07:45 ранку за спеціальним розпорядженням НЕК Укренерго.

Також на сайті Укренерго було розміщено спеціальний графік, який повідомить про майбутнє відключення від світла у Київській області.

Графік відключення світла в Київській області
Графік відключення світла в Київській області

Графік відключення світла у Київській області
Графік відключення світла у Київській області

Важливо повідомити, що відключення відбуватимуться з інтервалом у 4 години, але вони можуть повторюватися. Наприклад, якщо у вас відключили світло з 10 до 14 і якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня, світло знову можуть відключити з 18:00 до 22:00 і з 02:00 до 06:00.

Дуже важливо розуміти, що включення світла може статися із затримкою в 30-49 хвилин.

Також мешканців столиці України вкотре закликали економити електроенергію, особливо з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

Коли вмикатимуть світло: у ДТЕК почали заспокоювати українців

Вимкнення електрики: які області можуть залишитися без світла

Кияни попередили: місто може залишитися без світла та тепла. Названо ризики