Сьогодні церква відзначає 7 чоловічих та 1 жіночі іменини.

26 жовтня відзначають іменини та День ангела 7 чоловічих та 1 жіноче ім'я. Церковний календар підкаже, як назвати дитину та кого привітати з Днем ангела.

Микита : від давньогрецького імені Нікетас - "переможець". Як правило, людина з таким ім'ям сам господар своєї долі і тому не терпить жодного тиску та диктату, хіба що може іноді прислухатися до порад батька. Микита дуже талановита, працьовита, приваблива людина. У глибині душі він дуже чутливий, ранимий і самотній. Яків : від давньоєврейського імені Яакоб - "той, хто тримається за п'яту".

Кажуть, що Яків на тверезу голову абсолютно неконфліктна людина, терпіти не може сварок і добре ладнає з усіма. А ось якщо випаде можливість потрапити з ним за святковий стіл з великою кількістю спиртних напоїв, то можна дізнатися, що він відчайдушно заздрить колегам та друзям, чиє життя, на його думку, складається вдалим. Антон : утворено від давньогрецького антао - "зіштовхуватися", "вступати в бій".

Інокентій : від латинського innocens - "невинний", "невинний". Це дуже давнє ім'я, яке прийшло до нас із Візантії. Як правило, характер у таких людей поступливий, замкнутий. Вони дуже скромні та просуваються до мети повільно. Живуть багатим духовним життям, важко сходяться і так само нелегко розлучаються з людьми. Інокентій працює і в мистецтві, і на виробництві може бути церковнослужителями. Микола : форма давньогрецького імені Ніколаос, тобто "переможець народів".

Трохим : походить від давньогрецького імені Трохимос, що означає "годувальник", "вихованець".

Люди з таким іменем складний, конфліктний характер. Трохим, зазвичай, самовпевнений, переконаний у своїй непогрішності, і якщо ображається, то міцно і надовго. Однак друзі, яких у нього чимало, цілком терпимо ставляться до його недоліків, розуміючи, що Трохим загалом порядний і чесний і завжди безкорисливо готовий допомогти другові та коханій. Веніамін : походить від давньоєврейського імені Біньямін - "син правої руки".

У душі всі Веніяминові поети. У всякому разі, в молодості людина з таким ім'ям схильна до мрійливості, навіть пише вірші. Але з роками стає досить прагматичним. Природна талановитість у поєднанні з наполегливістю забезпечує успішне просування професійним шляхом. Це добра, добра людина, яка завжди піклується про своїх ближніх. Він навіть готовий відмовитися від своїх вигод, аби не образити іншого.

Злата : від давньогрецького слова хриса - "золота".

Ця жінка допитлива, якщо не сказати цікава. Їй пристрасно хочеться зазирнути в майбутнє, але перед ворожками відчуває якийсь забобонний страх і до їхньої допомоги не вдається, боячись злякати долю. При цьому Злата вміє розгадувати сни.

Читайте також:

У Польщі розпочалися масові перевірки українців, які отримують виплати

За один раз одразу 41 штраф: в Україні виписали рекордну суму за порушення правил дорожнього руху

Підглядає за дівчатами: онука Пугачової, що втік із Росії, підловили за пікантним заняттям