Російський воїн – це вам не це. Він зразок надлюдини, який може все - і літати, і ширяти, і перемагати програючи.

В армії РФ є один непорушний постулат, який робить солдатів непереможними. Звучить він так "горілка пий - земля валяйся". І всі російські "чмоні" п'ють, наче горілка - це вода.

Потворний алкоголізм у лавах РФ визнає навіть сам диктатор Путін. Звичайно, коли сам сидиш на заборонених речовинах, складно заперечувати очевидне. Його б воля, він постачав би людям "порошок" замість горілки. Але це в рази дорожче.

І ось ці "сині" війська вляпуються в найбезглуздіші ситуації і стають героями вірусних відеороликів у мережі. Аналізуючи безліч відеоматеріалів, можна прийти до думки, що до армії в Росії йдуть чисто пити та дивувати.

На одному з останніх відеороликів показано, як військовий відлетів на "зеленому змії" прямо в яр, а випадковий перехожий встиг зняти цей політ над гніздом зозулі. Чоловік вирішив дозняти ролик і витяг російського представника батальйону "синіх", паралельно запитавши, чи у відпустці "пташеня", що випало з гнізда. Солдат відповів ствердно, і поспішив "полетіти" назустріч пригодам. Найцікавіше, що, очевидно, це той, хто останнім дунув у порожню пляшку і полетів за добавкою. Але такими темпами, поки "чмоня" доповзе до своїх побратимів по батальйону, вони вже протверезіють.

Читайте також: