Коридою затемнень - це період між сонячним затемненням та повним місячним затемненням. У жовтні сонячне затемнення відбудеться 25 числа, а повне місячне – 8 листопада. Період між цими двома датами буде дуже небезпечним.

Докладніше про це інформує Главред.

Астрологи запевняють, що щоб уберегти своє життя від негативного впливу коридору затемнень, необхідно контролювати свої дії та емоції та бути гранично уважними до свого внутрішнього стану. Також рекомендується бути відкритими до змін і водночас відкласти всі важливі справи на потім. Також експерти рекомендують дотримуватися балансу.

Знаки Зодіаку, хто найбільше відчує вплив коридору затемнень

Скорпіони найсильніше відчують негативний вплив коридору затемнень. Це астрологічне явище суттєво змінить життя представників цього знаку Зодіаку.

Тільцям загрожує непростий час із масою труднощів, які принесуть зміни у житті. Потрібно бути готовим до будь-якого результату подій і продумувати подальший хід життя на випадок провалу.

Водолії та Леви зіткнуться з, на перший погляд, складними проблемами, проте вони будуть такими, що можна вирішити. Потрібно попрацювати на роботі.

Стрільцям та Рибам варто звернути увагу на свій минулий досвід. Потрібно балансувати між роботою та особистим життям.

Читайте також: