Українці нізащо не погодяться на переговори, бо домовлятися з терористами – не поважати себе. Проте світова громадськість продовжує наполягати на "договорняках".

У п'ятницю, 21 жовтня, голова Пентагону Ллойд Остін провів телефонну розмову з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу. Після однієї розмови міністр оборони США запросив наступну – зі своїм українським колегою Олексієм Резніковим. Докладніше про це інформує Обозреватель.

Суть і предметність розмови тримається в таємниці, проте достеменно відомо, що внаслідок цього Володимир Путін передумав спілкуватися з президентом США Джозефом Байденом.

Кремлівські інформагенції також нічого слушного про секретний дзвінок з Пентагону не повідомляють. А ось російські пропагандисти просто сухо констатували факт переговорів та згадали про небажання Путіна спілкуватися з Байденом.

А ось про бесіду з Олексієм Різнковим стало відомо, що "підтвердив непохитну відданість США підтримці спроможності України протистояти російській агресії", і пояснив про подальшу військову допомогу Україні.

Читайте також: