Ні для кого не секрет, що Білорусь фінансово і політично аж надто залежить на сьогоднішній момент від свого ключового союзника - Росії. Саме тому Лукашенко дозволив розмістити російські війська у Білорусі та розпочати вторгнення в Україну зі своєї території. Більше того, днями Лукашенко заявляв, що Україна нібито готує "напад" на Білорусь та оголосив про розгортання спільних військ із Росією. Нова заява ще абсурдніша.

Так самопроголошений правитель Білорусі Олександр Лукашенко під час візиту для огляду безпілотників у військовому центрі на заході країни заявив, що Мінськ не готується до вступу у війну в Україні. Він спробував усіх переконати, що "Білорусь не хоче війни".

Про це повідомляє Белта .

"Не звертайте уваги на це виття. Ми сьогодні нікуди не збираємося йти. На сьогодні жодної війни. Нам вона не потрібна. Треба заспокоїтися. Кожен має робити свою справу, якщо ми хочемо, щоб не було війни", – сказав Лукашенко.

Натомість Лукашенко зазначив, що Білорусь почала модернізувати свою зброю. Самопроголошений президент хоче це зробити дуже швидко.

"Ми розпочали модернізацію танків. Прискорюватимемося і посилюватимемо", – додав Лукашенко.

Читайте також:

Путін зганьбився через мобілізацію в Москві: тепер це все запам'ятають

У РНБО попередили українців про два місяці "путінського божевілля"

"Я був готовий": син Кеннеді розповів, як воював в Україні та показав фото