І хоча багато досягнень має Україна в плані контрнаступу на окуповані території, війна триває, і триватиме вона ще не один місяць. Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данилов попередив українців про те, що буде важкий час.

Докладніше про це інформує УНІАН.

«Усі кроки, які сьогодні робить президент РФ, ми аналізуємо. Так, буде важко, але нам треба пройти цей складний період... І цей період, який триватиме 1,5-2 місяці, коли вже божевілля в голові цього "гітлера" оселилося і не хоче звідти виходити, нам треба витримати » , - зазначив голова РНБО.

Але нічого, українці терпіли більше, витерплять і менше. Тому запасаємося свічками, ліхтариками та седативними препаратами.

Крім того, диктатор Путін реалізує інші свої плани, які спрямовані проти власного народу на території Російської Федерації. За словами Данилова, кожне нове рішення Кремля ще більше заганяє рашистостан у яму. А будь-які нові військові дії, спрямовані на ескалацію, сигналізують про відчай Москви. Йдеться, зокрема, про запровадження Путіним режиму військового стану на окупованих територіях України.

Читайте також: