Коли російські фашисти стверджують, що в Україні воюють іноземні найманці, вони частково мають рацію. Тільки ці військові – не найманці. Вони борці за справедливість та за добро. І їм ніхто за їхню допомогу не платить.

Так син племінника колишнього президента США Джона Кеннеді заявив, що брав участь у війні в Україні проти російських агресорів. Докладніше про це інформує ТСН.

Повідомляється, що Конор Кеннеді сам зізнався у цьому, опублікувавши відповідний знімок на власній сторінці в мережі Instagram. Хлопець також написав великий текст, пояснюючи свою позицію у цій війні та причини, з яких записався до Українського міжнародного легіону.

"Я знаю, що ця історія буде опублікована, тому я хочу розповісти її першим, щоб зробити це краще і спонукати інших до дії. Як і багато людей, я був глибоко зворушений тим, що бачив в Україні за останній рік. Я хотів допомогти "Коли я почув про Український інтернаціональний легіон, я знав, що поїду, і наступного дня пішов до посольства записуватися", - сказав Конор.

Чоловік також зазначив, що ніхто з його друзів та родини не знав, що задумав хлопець. Також племінник Кеннеді не розкривав своє справжнє ім'я перед побратимами, боячись, що до нього буде інше ставлення.

Читайте також: