У соціальній мережі оприлюднили дивовижний відеоролик, присвячений знаменитому автомобілю радянського виробництва Запорожцю. Однак ця стара машина зовсім не схожа на інших представників своєї родини. Це все через те, що цей Запорожець був серйозно перероблений, бо схожий на справжній бігфут.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці «offroad.ua.official» у Instagram.

Варто зазначити, що цей Запорожець може проїхати практично через будь-який бруд. Його ходову повністю було перероблено для того, щоб дати йому неймовірну прохідність.

Якщо звернути увагу на цього «монстра», то спочатку можна подумати, що це – легендарний бігфут, який славиться своїми величезними колесами та дивовижною прохідністю.

"МЕГА-ЗАЗ перший виїзд після серйозного #тюнінгу, просто летить по болоту", - підписано публікацію в популярній соціальній мережі.

Численні автолюбителі, які підписані на сторінку offroad.ua.official , з особливим задоволенням спостерігають за кожною публікацією. Люди ретельно коментують кожну посаду, і ця – не стала винятком із правил.

"Слава Україні!!", "Та він знущається з інших", "Fucking piece of shit car", "Мега-заз", - залишають коментарі користувачі популярної соціальної мережі.

Коментарі на пост із Instagram
Коментарі на пост із Instagram

Коментарі на пост із Instagram
Коментарі на пост із Instagram

Як виглядає Запорожець, який можна купити лише за 6 тисяч гривень. Фото

Його назвали "окастим": у мережі показали унікальний Запорожець, який так і не випустили

У мережі показали Запорожець, котрий ховали від людей 17 років. Фото