Є такий популярний і дуже корисний продукт, як часник. Багато українців включили його до свого раціону, незважаючи на те, що після нього залишається досить специфічний запах. Українцям вирішили розповісти, які продукти допоможуть позбавитися запаху часнику після його прийому.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі "РБК- Україна"

Ні для кого не секрет, що часник додають у багато страв, які завдяки цьому інгредієнту стають більш пікантними. Він дуже корисний та його приймають для профілактики застуди.

Але є такі люди, які не їдять часник через його специфічний запах. У цьому випадку експерти вирішили поділитися своїм досвідом та повідомили, які продукти можуть перебити запах часнику з рота.

Після того як часник ділять на частини, у нього з'являється специфічний запах, а після його прийому у людини буде «часникове дихання».

Щоб усунути цей запах часнику з рота допоможуть гаряче листя салату. Якщо ви поїли страву з часником, настійно рекомендується «закусити» гарячим листям салату.

Крім цього, часникового запаху допоможуть позбутися м'ята, печиво, яблука та сирий салат. Також можна просто випити звичайне молоко, тому що молочні жири позбавляють запаху і можуть просто промити ротову порожнину від залишків часнику.

Справжній український рецепт: як приготувати пишні пампушки з часником. Ідеально під борщ

Маринуємо в рукаві: як приготувати кабачки з часником та гірчицею. Швидкий рецепт

Стане в нагоді кожному: як швидко почистити часник. Усього 10 секунд

Ідеально під келих пива: рецепт соковитих креветок із часником на сковороді