У мережі розмістили дуже важливу публікацію для кожного мешканця України. Один із експертів прокоментував масові обстріли окупантів і дав цьому пояснення.

Відповідну інформацію надали на порталі "Обозреватель"

Напевно, жителі України помітили, що останнім часом значно збільшилися масовані обстріли з боку окупантів. Це можна пояснити тим, що російський тиран Путін дав окупантам конкретне завдання – знищити інфраструктуру України.

Важливо відзначити, що обстріл українських міст відбувається наче «хвилями».

Військовий експерт Роман Світан дав інтерв'ю Наталі Влащенко та розповів: «Це завдання, яке поставив Путін ще місяць тому, щонайменше, – спробувати вимкнути інфраструктуру України, яка підтримує життєзабезпечення країни. Тобто це переважно тепло-, електростанції, тепло-, електроцентралі, все, що пов'язано з енергетикою, лінії електропередач» та підстанції. Тому ми бачимо останнім часом уже регулярні прильоти, хвилі, якими накриває Росія Україну».

Крім цього, Роман Світан заявив, що якщо подивитися на те, що відбувається, з військової точки зору, то ці періодичні масовані атаки можна прорахувати.

"Ось така хвиля, яка, наприклад, була 8 числа, тиждень тому, вона готується щонайменше тиждень - постановка завдання на підготовку була або наприкінці вересня, або на початку жовтня", - повідомив експерт.

Також Роман Світан на цьому не закінчив своїх висновків і продовжив: «Далі йдуть певні дії, які здійснюють штаби, а також пологи та види військ, які задіяні у таких масштабних операціях. Коли кілька видів військ задіяно – це щонайменше тиждень, ця циклічність вже приблизно простежується. Тобто 8 число – понеділок, десь за тиждень вони знову перепідготовляються, йде друга хвиля, вона вже прогнозувалася».

Повстання проти Путіна: еліти за спиною диктатора збираються покінчити з війною

Зустріч Ердогана та Путіна: зроблено несподівану заяву щодо війни