Український комік та актор студії «Квартал-95», добре відомий як пародист та «двійник» президента України Володимира Зеленського, Юрій Великий, поділився черговим веселим відеороликом у соціальній мережі. Він висміяв пропагандиста Соловйова та Ківу у своїй новій пародії.

Цей відеоролик Юрій Великий розмістив на своєму YouTube-каналі.

Усім українцям добре відомо, хто такий Юрій Великий. Після того, як він показав свої унікальні таланти у пародії, його запросили до популярної гумористичної команди «Квартал-95».

У своїй останній пародії актор із «Кварталу» висміяв російського пропагандиста Соловйова та Ківу.

«Ну що, пророцтво нашого Нострадамуса Медведєва починає збуватися. Він же вам нетверезою мовою обіцяв, що в Україні миттєво настане кінець світу. І він настав. Нехай не у всіх областях, нехай лише на дві-три години. Натомість українці в цей момент не змогли включити телевізор та подивитися Арестовича та Фейгіна», - сказав Юрій.

Українська публіка, яка переглянула цю публікацію, не змусила на себе довго чекати і почала писати свої коментарі.

«Пан Юрію, дуже дякую за Вашу працю на гумористичному фронті!», «Особисто я бачу, що з кожним днем ​​у Юри талант тільки розкривається все більше», «Юрій Великий - ви найдотепніший, найталановитіший актор!!! Я вас не можу дивитися без сміху до сліз! Дякуємо за позитивний настрій! Ми вас любимо!», «Лайк, на підтримку каналу!!!!! Підтримуємо Україну!! Поважаємо та дякуємо Вам, Юрію!!!», - залишають українські користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

У мережі з'явилося відео, як кремлівський Соловйов агітував за Україну та що говорив про Путіна

Соловйов уже просити Путіна, щоб той ударив по центру Києва та Львова