Всі автолюбителі знають, що в потоці автомобілів це диво з літерою "B" ніколи не загубиться, постійно ловиш на собі погляди захоплені та заздрісні,

Управління цим автомобілем схоже на відпочинок перед каміном шикарного англійського маєтку, коли, розвалившись у дорогому і шалено затишному кріслі, не поспішаючи підкидаєш поліни в камін, вогонь жадібно поглинає їх і обволікає всю твою істоту турботою і увагою.

Усього випущено лише 10 Bentley 3.5 Litre з ексклюзивним кузовом кабріолет від Thrupp & Maberly. Вартість таких авто після реставрації перевищує 200 тисяч доларів.

У англійській глибинці виявили дуже рідкісний Bentley 3.5 Litre 1935 року. Розкішний кабріолет не виїжджав на дороги понад 50 років. Історію авто розповіли на сайті Charterhouse cars.

Раритетний автомобіль знайшли у сараї на фермі в англійському графстві Дорсетшир. Його стан залишає бажати кращого - машина вкрита шаром пилу, місцями проіржавіла і не на ходу.

Усього випущено лише 10 таких Bentley 3.5 Litre з ексклюзивним кузовом від Thrupp&Maberly. Машину збудували на індивідуальне замовлення одного шотландського адвоката. Потім вона опинилася в Австралії, але в 1954 повернулася до Великобританії і була придбана фермером з Дорсетшира.

Наразі Bentley виставили на аукціон. Оскільки він вимагає тривалої та недешевої реставрації, його оцінили в 50-70 тис. фунтів стерлінгів ($56 000 – 78 000). Як правило, такі Bentley коштують понад 200 тис. доларів.

Bentley 3.5 Litre або Derby Bentley випускали в 1933-1936 роках і став першою моделлю марки, створеної спільно з Rolls-Royce після злиття двох автовиробників. Всього випущено 1177 седанів, купе та кабріолетів. Авто оснащене 3,5-літровою рядною шісткою на 110 л. с. та розвиває 145 км/год.

Читайте також:

Автомати не видають, але вчать прийомам із фільмів: як у Білорусі готують солдатів. Відео

Вважаються вічними: названі найнадійніші машини на українському авторинку

Гібрид "Мерседеса" та "Волги". Автолюбителі похвалилися незвичайним ретро-автомобілем.