Дане блюдо багате на вітамін C і аскорбіновою кислотою. Овочі містять в собі: калій, магній, фосфор. Також гарнір низькокалорійний. Загалом, одні плюси. І не забудемо про те, що зробити його можна в будь-який час року, та ще й не витративши багато грошей!

  • Білокачанна Капуста— 1 Штука
  • Морква— 2 Штуки
  • Ріпчаста Цибуля— 1 Штука
  • Помідори— 3 Штуки
  • Сіль— За Смаком
  • Kukrkuma— За Смаком
  • Паприка— За Смаком
  • Рослинна Олія— 4 Ст. Ложки
  • Чорний Мелений Перець— За Смаком
  • Лавровий Лист— 2 Штуки
  • Чорний Перець Горошком— 5 Штук
  • Зелень— 1 Пучок

Всі овочі миємо, які необхідно — чистимо. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву крупно натираємо, капусту тонко шаткуємо.

У розігріту сковороду вливаємо олію. Викладаємо в неї цибулю, - готуємо на середньому вогні до золотистого кольору.

У сковороду додаємо моркву, смажимо 4 хвилини, помішуючи. Далі перекладаємо капусту до овочів. Закриваємо кришку і починаємо гасити на повільному вогні. Якщо необхідно, додаємо трохи води.

Через 10 хвилин овочеву суміш перемішуємо і додаємо до неї лавровий лист з перцем горошком. Потім додаємо помідори і сіль, перець за смаком.

Не забувайте іноді помішувати страву!

Овочі готуватимуться близько 30 хвилин. Дрібно поріжте зелень, додайте її до страви, коли воно вже майже готове

Читайте також:

Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт

Що починає відбуватися з тілом, коли ви повністю відмовляєтесь від м'яса