Цибулевий суп готувати легко, потрібно просто трохи терпіння та натхнення.

Детальний рецепт смачного цибульного супу публікує сайт ТСН.

Для приготування нам знадобиться:

  • вершкове масло - 80 грам
  • цибуля солодких сортів - 3 великі цибулини
  • часник - 2 зубчики
  • яловичий бульйон – 1,5 літра
  • коньяк - 50 грам
  • лавровий лист - 1 штука
  • чебрець свіжий - 2 столові ложки
  • сіль та свіжомелений чорний перець
  • багет - половина чи третина
  • тертий сир - 120 грам

Для початку потрібно нарізати тонкими кільцями цибулю, подрібнити часник. У сотейнику розтоплюємо вершкове масло на середньому вогні, додаємо туди цибулю і смажимо її до м'якого стану, приблизно 20 хвилин. Туди ж додаємо часник, стежимо, щоб нічого не пригоріло.

Далі перекладаємо цибульну суміш у каструлю, вливаємо яловичий бульйон, коньяк, лавровий лист і чебрець. Необхідно варити суп приблизно 1 годину.

Після цього необхідно додати в суп сіль та перець. Розливаємо суп по тарілках, додаємо багет, посипаємо сиром і ставимо в розігріту духовку на 3 хвилини, щоб сир розплавився.

Читайте також: