Цибулевий суп готувати легко, потрібно просто трохи терпіння та натхнення.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальний рецепт смачного цибульного супу публікує сайт ТСН.
Для приготування нам знадобиться:
- вершкове масло - 80 грам
- цибуля солодких сортів - 3 великі цибулини
- часник - 2 зубчики
- яловичий бульйон – 1,5 літра
- коньяк - 50 грам
- лавровий лист - 1 штука
- чебрець свіжий - 2 столові ложки
- сіль та свіжомелений чорний перець
- багет - половина чи третина
- тертий сир - 120 грам
Для початку потрібно нарізати тонкими кільцями цибулю, подрібнити часник. У сотейнику розтоплюємо вершкове масло на середньому вогні, додаємо туди цибулю і смажимо її до м'якого стану, приблизно 20 хвилин. Туди ж додаємо часник, стежимо, щоб нічого не пригоріло.
Далі перекладаємо цибульну суміш у каструлю, вливаємо яловичий бульйон, коньяк, лавровий лист і чебрець. Необхідно варити суп приблизно 1 годину.
Після цього необхідно додати в суп сіль та перець. Розливаємо суп по тарілках, додаємо багет, посипаємо сиром і ставимо в розігріту духовку на 3 хвилини, щоб сир розплавився.
Читайте також: