Схоже, Білгород звикає жити без електрики. Так, у ніч проти 8 вересня у Білгороді вибухнула електростанція і місцеві жителі залишилися без світла. А вже сьогодні чергова НП.

Сьогодні, 14 жовтня 2022 року, жителі Білгорода почали скаржитися, що в деяких районах міста пропало світло та чути вибухи. Губернатор регіону В’ячеслав Гладков заявив, що горить підстанція.

"Після обстрілу Білгорода спалахнула підстанція 110 кВт. Виїхав на місце", - написав Гладков у своєму Telegram-каналі.

На місце НП також виїхали начальник Головного регіонального управління МНС Сергій Потапов, заступник губернатора Костянтин Полежаєв, міністр ЖКГ Олексій Ботвіньєв, перший заступник мера Білгорода Валентин Демидов та усі оперативні служби.

Представники влади заявили, що намагатимуться максимально швидко усунути наслідки.

"Орієнтовний час перемикання на резервне джерело до 4 години. Водопостачання в нормі, насоси перейшли на інші лінії живлення", - написав губернатор.

"Знеструмлена ділянка від вулиці Конєва до Сіті Молла. Ми скоро почнемо звикати жити без електрики", - пише канал "Мій Білгород".

Момент прильоту ТЕЦ "Промінь" у Білгороді потрапив на відео.

Нагадаємо, що напередодні, 13 жовтня, ракети, які були випущені на Харківщину, потрапили до багатоповерхівки у Білгороді, внаслідок чого було зруйновано технічний поверх, постраждала одна квартира, дві припарковані під вікнами цивільні машини та фасад будівлі поряд, серед людей постраждалих не було .

Читайте також:

Українець збудував унікальний будинок-термос і тепер не платить за комуналку. Фото

У Росії відкрився "портал у пекло": рятувальники не в силах утихомирити вогонь четверту годину. Відео

Люди роти розкрили: у небі над США пролетіла величезна вогненна куля. Відео