У світі величезна кількість різних імен. Багато хто з них має цілком конкретне відношення до історичних особистостей чи відомих людей. Деякі обирають імена, посилаючись на релігію. А хтось вигадує оригінальні імена, вважаючи, що таким чином наділяють дитину надздібностями.

Так, наприклад, психологи встановили, що є кілька чоловічих імен, якими в жодному разі не можна називати своїх дітей, оскільки спостерігається тенденція, що у них не складаються стосунки з матерями.

Арсеній. Маленький Сеня завжди дуже прив'язаний до матері. Він вважає, що його мама справжній небожитель, і він завжди намагається заслужити її тепло. Так складається, що мати Арсенія завжди відсторонена від свого сина. Тому він, коли виростає, стає бабником і завжди шукає кохання жінок. А коли знаходить це саме кохання, то усувається, оскільки вважає себе не гідним.

Святослав. Маленький Святик виявляє лідерство із самого дитинства. А мати не хоче відпускати свою дитину і тому часто виникали скандали. Вже у дорослому віці Святослав відчуває зневагу до всієї жіночої статі.

Григорій. Маленький Гриць у дитинстві завжди непосидючий. Якщо батька таку вдачу і характер дитини влаштовує, то мати завжди намагається вгамувати свою дитину. Через це Грицько стає поблажливим і не шанує свою матір, хоча дуже її любить.

Ярослав. Мати Ярика завжди намагається здійснити свої нереалізовані мрії за рахунок сина. Тому часто Ярослав займається не тим, чим хоче, і в якийсь момент його терпець лопається. А мати все одно намагається наставити його на свій шлях. Тому у зрілому віці Ярослав намагається якомога рідше спілкуватися з цією жінкою, оскільки вважає її зовсім чужою.

Ілля. Іллюша часто є маминим синочком. Лінива і розпещена дитина, яка звикла, що світ крутиться навколо нього. Тому часто такі чоловіки залишаються жити з матерями, але і не цінують її тому, що вважають себе центром всесвіту.

Читайте також: