Стало відомо, що популярний співак у стилі рок Ігор Тальков-молодший отримав повістку на території Росії. Проте виконавець відмовився їхати до України воювати.

Цю публікацію розмістили на порталі новин «Оглядач»

Відомий син покійного рокера Ігоря Талькова зіткнувся із несподіваним поворотом подій. Він отримав повістку до військкомату в Росії.

Важливо відзначити, що Тальков-молодший відмовився їхати на територію України, щоби воювати за інтереси свого президента Путіна.

Крім цього, 41-річний артист заявив, що він може давати концерти для російських військових та відвідувати шпиталі. Але він ніяк не готовий брати зброю і воювати з Україною на її території.

Тальков-молодший: скрін із соцмережі
Тальков-молодший: скрін із соцмережі

Тальков-молодший вирушив у соціальну мережу і заявив, що це його принципова позиція і ніхто не змусить його взятися за зброю.

Також цей путініст розповів, що повістку у військкомат вручили його мамі. Після цього він зустрів дільничного, який був уже в курсі подій та його відправили до військкомату.

«Мама написала, що мені прийшла повістка. Я ненавиджу ховатися, боятися. Мене ніхто не змусить ніколи брати зброю та йти вбивати. Навіть спрямовувати зброю на когось. Моя зброя – музика. Це мій фронт. Я проти війни, але такі обставини, що такі обставини, що треба вибрати бік», – розповів син покійного рокера.

Лукашенко ухвалив рішення про загальну мобілізацію в Білорусі. ЗМІ розкрили деталі

Осіннього призову не буде, а демобілізація поставлена ​​на паузу. Указ Зеленського

Усіх розпихали автозаками: у мережі показали мобілізацію на батьківщині Шойгу. Відео