Український державний діяч, голова Служби зовнішньої розвідки України з 2005 по 2010 роки Микола Маломуж дав унікальне інтерв'ю, в якому він передрік кінець Російської Федерації та її розкол. Існує велика ймовірність, що Росія може розвалитися на 26 держав.

Цю інформацію Микола Маломуж повідомив у своєму інтерв'ю у випуску "Аргумент".

Є відомості про те, що на Росію чекає неминучий розкол. На місці Російської Федерації можуть виникнути цілих 26 країн. Деякі з цих держав можуть виявити бажання приєднатися до України.

Росія розпалася на частини: скрін із соцмережі
Росія розпалася на частини: скрін із соцмережі

«Я розглядаю два сценарії. Що країни світу на якомусь етапі дотиснуть цей режим, Путін буде зміщений, якийсь перехідний уряд буде під гарантії Заходу. Ми повністю досягнемо своїх цілей – звільнимо Україну», – розповів голова Всеукраїнської Координаційної Ради офіцерів та військовослужбовців.

Окрім цього, український державний діяч сказав, що, на його думку, на новому етапі в Росії наполягатиме насамперед Захід.

Однак Микола Маломуж вважає, що якщо справа стосуватиметься Чечні та Кавказу, то там будуть інші історії. Є більша ймовірність того, що на цих територіях формуватимуться нові державні спільноти. Вони створюватимуть свої власні традиції та економіку.

"Приблизно може з'явитися 26 республік", - сказав колишній голова Служби зовнішньої розвідки України.

Юрій Романенко назвав три сценарії завершення війни в Україні

Повстання проти Путіна: еліти за спиною диктатора збираються покінчити з війною

У Кремлі почалася паніка, хочуть якнайшвидше закінчити війну, - російський політик