Росія 10 жовтня випустила понад 80 ракет у Києві та інших містах України, що призвело до жертв серед мирного населення. Це була найбільша атака з неба з початку війни. При цьому заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв не приховує, що Росія і в майбутньому готує потужні масовані удари по мирних містах України. Чи справді так насправді вже розповіла відомий екстрасенс Людмила Хомутовська.

Так, експерт у програмі "Слава+" зазначила, що карти Таро показують, що цього року Росії ще вистачить ракет для бомбардувань. Аналогічна ситуація буде і наступного року, але помірніша.

"Я думаю, що після Нового року обстріл буде дозований. Росія дозовано буде використовувати ракети, максимум одну-дві. У країні-агресора зміниться політика, вони захищатимуть свої території", - сказала Хомутовська.

Вона уточнила, що не варто чекати на напад і з боку Білорусі. За словами експерта, Лукашенко може лякати майбутнім нападом, але нарешті білоруська армія не піде в Україну.

Нагадаємо, що Росія за 10 жовтня випустили територією України 84 крилаті ракети і 24 безпілотники. При цьому українські війська збили більше половини ракет - 43 штуки та 13 БПЛА.

Читайте також:

"Його приберуть дуже впливові люди": екс-глава українського МЗС розповів, що станеться з Путіним

Крим збунтувався: вже почали відкривати вогонь по російських офіцерах

Розкрито особу росіянина, який наказав бити ракетами по Україні: у самого сім'я в Ялті, а дружина українка