Після місяців виснажливих боїв у війні проти України у країни-агресора РФ вже залишилося дуже мало боєприпасів. Росія зазнала серйозних втрат за цей час, і сили агресора вже виснажені.

Про це йдеться в опублікованих тезах виступу керівника Центру урядового зв'язку Великобританії (GCHQ) Джеремі Флемінга, пише The Guardian . Свою промову він збирається оприлюднити у вівторок, 11 жовтня, у аналітичному центрі Rusi.

У тексті промови він зазначає, що про вичерпання у росіян боєприпасів вже зрозуміло не лише російським командирам на місцях, а й іншим державам.

"До неминучої військової перемоги Росії, про яку говорила їхня пропагандистська машина, далеко, і ясно, що сміливі дії України на полі бою та в кіберпросторі переломили ситуацію", – йдеться у тезах запланованого виступу Флемінга.

Керівник Центру урядового зв'язку Британії також планує заявити, що рішення російського диктатора Володимира Путіна виявилися помилковими, і що він "використовував стратегію із високими ставками", що призвело до стратегічних помилок.

Читайте також:

Лаврову наснилися військові США та Європи в Україні і він знову заговорив про переговори