Наша інформаційна війна докорінно відрізняється від інформаційної війни росіян. Вони не воюють на теренах інтернету, вони просто поливають усіх тим, у чому всю свою історію живуть.

А от із ними воюють їхні пропагандисти, які за копійку готові рідну матір на органи продати. Пропаганда у Росії – це окрема система Станіславського і Кашпіровського.

В останні кілька днів гнилі в душі росіяни почали через всі праски кукурікати, що події в Україні 10 та 11 жовтня – це «відповідь» за Керченський міст.

І найчастіше такі користувачі лізуть до українських знаменитостей, які так само, як і решта українців, болісно переживають усі події, і ведуть свою інформаційну війну у своїх соціальних мережах.

Так Надя Дорофєєва потрапила під роздачу російських нелюдів. Співачка опублікувала у мережі повідомлення від людей, які радіють масованим ракетним ударам по Україні. Детальніше про це інформує 24Канал.

Витримати подібні меседжі нелегко. Але українська нація – найсильніша, і такі дрібниці не здатні порушити нашу віру у перемогу.

Скріншот із сайту 24Канал

Скріншот із сайту 24Канал

Скріншот із сайту 24Канал

Скріншот із сайту 24Канал

Читайте також: