Гриби - це унікальний продукт, з якого можна приготувати величезну кількість не схожих один на одного страв. І багато хто часто знаходиться в пошуку якогось нового рецепту, щоб зробити з грибів оригінальну заготовку на зиму.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОдин із таких незвичайних рецептів був опублікований на YouTube-каналі «Олена Туряниця – Вчимося Готувати Разом».
Для приготування нам знадобиться:
Для початку гриби необхідно перебрати та почистити. Після того, як гриби помили, їх необхідно перекласти в глибоку каструлю для варіння, налити туди холодної води і додати цибулину. Цибулину додають для того, щоб перевірити, чи немає серед отруйних грибів. Якщо цибулина змінила свій колір на синій чи бурий, їх краще викинути. Також потрібно додати лавровий лист. Варимо гриби до кипіння та кип'ятимо 35-40 хвилин. Відварені гриби перекласти на друшляк.
Цибулю нарізаємо середнім кубиком. Розігріваємо сковорідку, вливаємо олію і засипаємо цибулю. На великій тертці натираємо моркву, потім відправляємо її до цибулі. Смажимо засмажку на середньому вогні 10-15 хвилин.
Далі пропускаємо через м'ясорубку готову засмажку та відварені гриби. Після того як перекрутили, відправляємо ікру в глибокий казанок. Додаємо сіль, цукор та чорний перець. Все добре перемішуємо та ставимо нас вогонь. Після закипання необхідно закрити кришкою та гасити на середньому вогні 40 хвилин. За 10 хвилин до готовності, додаємо оцет та часник. Далі в стилізовані банки насипаємо ікру і закриваємо щільною кришкою, утеплюємо і чекаємо на повне охолодження.
Читайте також: