Проте специфіка таких супів трохи проблематична в приготуванні. Це зовсім не звичайний суп, коли всі інгредієнти закинув у каструлю і пішов дивитись серіал. Над крем-супом треба попрацювати, адже хтось не працює, то й не їсть.

Рецепт опублікував іменитий український кухар Микола Люлько.

Для шикарного осіннього крем-супу з гарбуза нам знадобиться:
Гарбуз 700 г
Картопля 150 г
Морква 220 г
Цибуля ріпчаста 170 г
Корінь імбиру 25 г
Часник 15 г
Апельсин 1 шт.
Молоко 1 л
Сіль 10 г
Куркума 1 ч. л

Чистимо гарбуз, нарізаємо на кубики, укладаємо на деку, злегка поливаємо олією і відправляємо в духовку. Нарізаємо цибулю, картоплю та моркву на кубики і обсмажуємо на сковороді. Туди ж додаємо часник. По суті, все можна нарізати у фрівольному порядку, адже наприкінці на нас чекає він – блендер!

Після обсмажування овочів до золотистого кольору, перекладаємо овочі в посуд для тушкування, туди ж додаємо гарбуз, заливаємо молоком, додаємо всі спеції, що залишилися, і цедру апельсина. Злегка все тушкуємо, потім виливаємо в блендер і ретельно збиваємо. Після цього суп необхідно процідити через сито, щоб досягти рівномірної консистенції. І вуаля – крем-суп із гарбуза готовий.

Читайте також: